Raking d.o.o. , Srbija , Beograd 11070 , Jurija Gagarina 36g , Tel: +381 11 216 92 89

ZAŠTO je saradnja sa nama dobra odluka
Mi pružamo vrhunske konsultantske usluge.
Mi obavljamo posao na vreme, sa akcentom na kvalitetu.
Mi koristimo napredne alate i metodologije.

+381 11 216 92 89
+381 11 216 92 89
office@rakingone.com

Profil Kompanije

Raking d.o.o.

Raking d.o.o.

Raking d.o.o. pruža usluge razvoja softvera u svim oblastima vezanim za dizajn i razvoj informacionih sistema prilagođenih korisnicima. Naši programeri mogu da dizajniraju i održavaju aplikacije prilagođene Vašim poslovnim zahtevima i to na vreme i u skladu sa raspoloživim sredstvima. Neki zadaci se outsorce-uju kako bi se umanjili ukupni troškovi izrade.

Članovi našeg tima su radili na više profesionalnih softverskih projekata za mnoge različite kompanije. Svako od njih poseduje visok nivo tehničke stručnosti. Među njima su i sertifikovani profesionalci i treneri (npr. Microsoft, Cisco). Neophodna je sposobnost individualnog i timskog rada.

Zašto mi?

 • Mi pružamo vrhunske konsultantske usluge po veoma povoljnim cenama.
 • Mi obavljamo posao na vreme, sa akcentom na kvalitetu, ceni i učinku.
 • Mi koristimo napredne alate i metodologije koje klijentima omogućava da aktivno učestvuju u procesu razvoja.

Kako mi to radimo

Naš klijentski servis preko lokalnih konsultanata besprekorno integriše lokalne i outsource-ovane zadatke, pri čemu je taj proces transparentan za klijenta. Sva komunikacija sa klijentom se vrši brzo i efikasno lično preko naših konsultanata, bez obzira gde se sam razvoj odvija.

How we do it

Za razliku od tipičnih konsultantskih kompanija koje delimično ili u potpunosti outsorce-uju svoj rad i zadržavaju dobit za sebe, mi uštedu prepuštamo klijentima. Vodeći tačnu evidenciju o svakom satu provedenom na projektu, mi smo u prilici da outsource-ovani razvoj naplaćujemo manje.


Naša misija

Trudimo seda našim klijentima pružimo najviši nivo IT konsultantskih usluga baziranih na najvišem nivou stručnosti i najnovijih tehnologija, sa akcentom na kvalitet i povoljne cene. Naš cilj je da uspostavimo dugoročne veze sa svojim klijentima, ne ostavljajući mesta za iznenađenja i nepoznanice.

Šta su prednosti naših usluga?

Zapošljavanje softverskog inženjera je veoma skupo. Pored plata, koje se kreću između $60,000- $200,000 godišnje, postoje i drugi troškovi, kao što su:

 • Plaćen godišnji odmor
 • Plaćanje prekovremenog rada
 • Bolovanje
 • Obuka
 • Zdravstveno osiguranje
 • Doprinosi i ostali troškovi zarada
 • Ostale naknade
 • Poslovni prostor i troškovi režija

Dakle, zapošljavanje jednog sotverskog inženjera može da košta i preko 90,000- $300,000 godišnje, s tim što ne postoji garancija za stručnost i ostanak u firmi.

Naše cene se kreću $20-100 za sat outsorce-ovanog programera, do $100-$250 za sat lokanog programera, u zavisnosti od kompleksnosti naručenog zadatka, i ne postoje skriveni troškovi. Naši zaposleni su dostupni 24x7 i poseduju svu neophodnu opremu i alate. Za svaki projekat mi stvaramo testno okruženje, tako da klijent može pratiti i kontrolisati proces razvoja u svakom momentu, bilo gde u svetu.